CP

Fremragende • 4.8

Trustpilot

Underholdning til Julefrokost

Copenhagen partybus

Gør Julefrokosten uforglemmelig med Copenhagen Partybus

Copenhagen Partybus

Når julen nærmer sig, skal man finde på gaver, pynte op, være sammen med familie, og vigtigst af alt, planlægge den obligatoriske julefrokost. Men hvordan gør du denne julefrokost endnu bedre en forrige års? Det gør du med Copenhagen Partybus! Ved at vælge os til din næste julefrokost, får du en oplevelse der kombinere transport med underholdning i topklasse. Forestil jer at samles i en festligt udsmykket bus, der stråler af julestemning. Vores service er mere end blot en køretur; det er en oplevelsesrig rejse gennem byens hjerte. 
 
Med Copenhagen Partybus kan I skræddersy jeres julefrokost arrangement til at inkludere en tur til byens bedste seværdigheder. Vores busser er det perfekte sted for julefrokost lege og aktiviteter, som sikrer munterhed og samvær. Denne unikke form for julefrokost underholdning er ideel for virksomheder eller grupper, der søger en anderledes og mindeværdig julefrokostoplevelse.
 
Vores luksuriøse busser er designet til at forvandle enhver julefrokost til et rullende festlokale, komplet med avanceret lyd- og lysudstyr. Kontakt os i dag og vi lover at skabe en julefrokost oplevelse, der vil blive husket i mange år fremover.

Musik og Dans - Den Perfekte Feststemning til Julefrokosten

En julefrokost uden musik og dans er ikke en rigtig julefrokost, så vælg Copenhagen Partybus, hvor du er garanteret musik, dans og glæde!
Hos Copenhagen Partybus er vi specialister og eksperter når det kommer til at skabe en festlig atmosfære. Derfor er vores busser udstyret med top moderne lydanlæg og mulighed for selv at tilslutte sin telefon, ellers tilbyder vi også at anskaffe en DJ, der kan spille musik der passer til enhver smag.
Så uanset om I ønsker klassiske julehits eller moderne musik, har vi styr på det.
 
Vores busser er rummeligt designet, så om du vil se stilet ud bag i bussen på vores luksus hesteskoformet sofalounge, stå klar ved baren og bestille drinks så er der plads til dig. Du kan selvfølgelig også give den hele armen på floor i midten af bussen! 
 
Kontakts os i dag og book den fedeste Julefrokost nogensinde, lad musikken tage over og nyd festen til det fuldeste. Med Copenhagen Partybus bliver musik og dans en integreret del af jeres julefrokost, hvilket skaber en god stemning resten af aftenen.
partybus

Kør sikkert gennem byen i stil

Hvem siger man ikke kan se stilet ud samtidig med at man er sikker? Hos Copenhagen Partybus tager vi din sikkerhed seriøs, men der er stadig masser af plads til at have det sjovt og cruise gennem hele byen.
 
Sikkerhed og stil går hånd i hånd hos Copenhagen Partybus. Vi sørger derfor for, at transportere jer sikkert gennem byens gader, samtidig med at I nyder jeres julefrokost. Vores flåde af moderne, veludstyrede busser sikrer ikke kun en sikker rejse, men også en stilfuld ankomst.
 
Vores erfarne og professionelle chauffører sørger for en behagelig og sikker køretur, så I kan slappe af og nyde festlighederne uden bekymringer. Med komfortable siddepladser og et elegant interiør, kan I nyde en luksuriøs oplevelse, mens I kører forbi byens smukke juleudsmykning. Copenhagen Partybus er den ideelle løsning for dem, der ønsker en bekymringsfri, sjov og sikker julefrokostoplevelse.

Hvad siger vores kunder

Dakke dak!
Vi var med bussen i 2 timer fra Ballerup ind til Nytorv - og det var en fremragende oplevelse. Vi var bekymret for at vi skulle hentes i en skraldet bybus - men det viste sig at være en limo-bus med lædersæder, dance floor, bar med tender og bas-arm. Kæmpe skud herfra. Helt ideelt som både transport og fest i én.
Topklasse Firmaarrangement
Vi havde booket copenhagen partybus til i firmaevent og det er vi glade for, at vi gjorde! Alt spillede, de kom til tiden, kørte behageligt og god service undervejs! Vi er meget glade og skal helt klar ombord igen!
Super god service
Super god service, meget i mødekommende på specielle ønsker. Søde medarbejdere i bussen, var tryg ved at sende de unge mennesker afsted. Lækker fest bus, og godt med en bar tjener i bussen. Kan klart anbefales alle pengene værd. Super service, da jeg blev ringet op bagefter, med en status om hvordan turen var gået. Tak for det.

Bliv ringet op


  Partybus

  Praktiske forhold

  Vi forpligter til altid at instruere vores kunder om sikkerheden på bussen, og forventer at I er indforstået med sikkerheden ombord.

  Det er muligt at finde sikkerheds-plancher i bussen, der beskriver alt om nødudgange, nødhamre, ildslukker mm.

  Copenhagen Partybus sørger for at lave kørselsplanlægningen således, at chaufførerne kan overholde deres køre-og hviletid.

  Hvis I lejer bussen i flere timer, så skal der tages højde for i planlægningen, at chaufføren skal holde 45 minutters pause efter 4,5 timers kørsel.

  Alt det planlægger vi i fællesskab, hvis det er et issue.

  Hvis I vil læse mere om reglerne for køre- og hviletid kan I finde den fulde forklaring på dette link Køre – og hviletidsregler

  Busser i Danmark skal synes hvert år.

  Copenhagen Partybus har en fast servicepartner, der sørger for, at busserne hele tiden lever op til den sikkerhed, der kræves, når man har med tunge køretøjer at gøre.

  Det er vigtigt både for kundernes sikkerhed og andre trafikanter.

  Af en eller anden helt mærkværdig grund, er der nogle af vores gæster, der synes, det er sjovt at tage vores nød hamrer, når de forlader bussen.

  Det er vi selvfølgelig ret kede af fordi, det kan være afgørende for sikkerheden for de næste kunder, der skal køre med bussen.

  Vi sørger for at købe ekstra, så sikkerheden er i top, når I skal køres.

  Vi glæder os så meget til at feste med jer!

  Vores dygtige personale står klar til at servicere jer, så transporten bliver en oplevelse.

  Book nu

  Dato(Påkrævet)