CP

Fremragende • 4.8

Trustpilot

Hvorfor skal du vælge

Copenhagen partybus

Hvorfor vælge

Copenhagen Partybus

Hos Copenhagen Partybus gør vi det muligt at lade transporten blive en del af festen!

Hvorfor vælge os? Ønsker du at holde festen kørende, så hold den i en af vores VIP partybusser, der skaber rammerne for årets fedeste fest.

Udfyld vores forespørgselformular og få et tilbud på din tur:

Hos Copenhagen Partybus er sikkerheden i højsædet

Vores kunder er de vigtigste!

Hvorfor vælge os? Vi er måske ikke de billigste på markedet, dog kan vi garantere, at sikkerheden er 100% i top og servicen langt udover det sædvanlige.

Udover vores kompetente chauffører, der er kendte ude i de Københavnske gader, har vi også yderst serviceminded medarbejder bag baren, der gerne agerer bartender og DJ.

Sammen skaber vi festen
alle sent vil glemme!

Hvorfor vælge partybus. Vi giver jer luksuriøse og festlige rammer, der inkluderer lysshow, røgkanon, bar med personale, lækker sofalounge og dansegulv.

Alt I skal er at medbringe jeres fantastiske festhumør og egne drikkevarer!

Drikkevarer

I skal selv medbringe drikkevarer, ingredienser, engangsglas, og hvad der ellers kunne være behov for til festen.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal de drikkevarer der er iblandt jer gæster, kun være dåser og/eller plast. Drikkevarer af glas skal varetages af vores personale bag baren.

Musik

Hvorfor vælge os? I vores partybus har vi altid personale, der spiller musik for jer på turen, så I ikke selv skal koncentrere jer om det.

I må meget gerne medbringe egen musik. I kan enten tilkoble jeres telefon til anlægget, eller lave egen playliste på Spotify.
Personalet bag baren sørger for musikken og skifter selvfølgelig sangene efter ønsker og behov.

Hvad siger vores kunder

Dakke dak!
Vi var med bussen i 2 timer fra Ballerup ind til Nytorv - og det var en fremragende oplevelse. Vi var bekymret for at vi skulle hentes i en skraldet bybus - men det viste sig at være en limo-bus med lædersæder, dance floor, bar med tender og bas-arm. Kæmpe skud herfra. Helt ideelt som både transport og fest i én.
Topklasse Firmaarrangement
Vi havde booket copenhagen partybus til i firmaevent og det er vi glade for, at vi gjorde! Alt spillede, de kom til tiden, kørte behageligt og god service undervejs! Vi er meget glade og skal helt klar ombord igen!
Super god service
Super god service, meget i mødekommende på specielle ønsker. Søde medarbejdere i bussen, var tryg ved at sende de unge mennesker afsted. Lækker fest bus, og godt med en bar tjener i bussen. Kan klart anbefales alle pengene værd. Super service, da jeg blev ringet op bagefter, med en status om hvordan turen var gået. Tak for det.

Bliv ringet op


  Partybus

  Praktiske forhold

  Vi forpligter til altid at instruere vores kunder om sikkerheden på bussen, og forventer at I er indforstået med sikkerheden ombord.

  Det er muligt at finde sikkerheds-plancher i bussen, der beskriver alt om nødudgange, nødhamre, ildslukker mm.

  Copenhagen Partybus sørger for at lave kørselsplanlægningen således, at chaufførerne kan overholde deres køre-og hviletid.

  Hvis I lejer bussen i flere timer, så skal der tages højde for i planlægningen, at chaufføren skal holde 45 minutters pause efter 4,5 timers kørsel.

  Alt det planlægger vi i fællesskab, hvis det er et issue.

  Hvis I vil læse mere om reglerne for køre- og hviletid kan I finde den fulde forklaring på dette link Køre – og hviletidsregler

  Busser i Danmark skal synes hvert år.

  Copenhagen Partybus har en fast servicepartner, der sørger for, at busserne hele tiden lever op til den sikkerhed, der kræves, når man har med tunge køretøjer at gøre.

  Det er vigtigt både for kundernes sikkerhed og andre trafikanter.

  Af en eller anden helt mærkværdig grund, er der nogle af vores gæster, der synes, det er sjovt at tage vores nød hamrer, når de forlader bussen.

  Det er vi selvfølgelig ret kede af fordi, det kan være afgørende for sikkerheden for de næste kunder, der skal køre med bussen.

  Vi sørger for at købe ekstra, så sikkerheden er i top, når I skal køres.

  Vi glæder os så meget til at feste med jer!

  Vores dygtige personale står klar til at servicere jer, så transporten bliver en oplevelse.

  Book nu

  Dato(Påkrævet)