Fremragende • 4.8

Se billeder

fra tidligere ture

Danmarks måske fedeste partybusser!

Copenhagen Partybus råder over hele 3 lækre og eksklusive VIP partybusser.

De er alle 3 er indrettet med en hesteskoformet sofalounge i den ene ende, lækker bar i den anden ende og rummelig dansegulv i midten.

Der er alt der skal til for at skabe årets fedeste fest, med super lydanlæg, lysshow & ikke mindst røgkanon.

Hvis ikke I har fundet et sted at spise til jeres festlige arrangement, så kan vi varmt anbefale Bar Jacobsen på toppen af Illum

Book en partybus hos os – hvis kun det bedste er godt nok!

Lidt om regler ved brug af busserne

I må ikke ryge eller tage stoffer i vores partybus.

Tyggegummi på gulve og under bordene er vi heller ikke så begejstret for, så der vil vi gerne have, at I bruger vores affaldsspand som står bag baren.

Vi sørger for at bortskaffe affald, så når turen er slut, skal I ikke selv tænke på det. På den måde risikerer vi heller ikke, at der bliver smidt affald, hvor det ikke hører hjemme.
Vi har en aftale med en godkendt renovationsvirksomhed, så alt affald fra partybusserne bliver håndteret korrekt.

Alle drikkevarer der bliver efterladt i partybusserne, vil bortskaffes efter tur.

Vi vil gøre alt for, at I får den bedste oplevelse i vores partybus. Vi vil også rigtig gerne have, at I passer lige så godt på vores partybus, som vi selv gør.

Hvad siger vores kunder

Dakke dak!
Vi var med bussen i 2 timer fra Ballerup ind til Nytorv - og det var en fremragende oplevelse. Vi var bekymret for at vi skulle hentes i en skraldet bybus - men det viste sig at være en limo-bus med lædersæder, dance floor, bar med tender og bas-arm. Kæmpe skud herfra. Helt ideelt som både transport og fest i én.
Topklasse Firmaarrangement
Vi havde booket copenhagen partybus til i firmaevent og det er vi glade for, at vi gjorde! Alt spillede, de kom til tiden, kørte behageligt og god service undervejs! Vi er meget glade og skal helt klar ombord igen!
Super god service
Super god service, meget i mødekommende på specielle ønsker. Søde medarbejdere i bussen, var tryg ved at sende de unge mennesker afsted. Lækker fest bus, og godt med en bar tjener i bussen. Kan klart anbefales alle pengene værd. Super service, da jeg blev ringet op bagefter, med en status om hvordan turen var gået. Tak for det.
Køre og hviletid

Vores partybusser er udstyret med tachnograf til registrering af køre-hviletid.

Bliv ringet op


  Partybus

  Praktiske forhold

  Vi forpligter til altid at instruere vores kunder om sikkerheden på bussen, og forventer at I er indforstået med sikkerheden ombord.

  Det er muligt at finde sikkerheds-plancher i bussen, der beskriver alt om nødudgange, nødhamre, ildslukker mm.

  Copenhagen Partybus sørger for at lave kørselsplanlægningen således, at chaufførerne kan overholde deres køre-og hviletid.

  Hvis I lejer bussen i flere timer, så skal der tages højde for i planlægningen, at chaufføren skal holde 45 minutters pause efter 4,5 timers kørsel.

  Alt det planlægger vi i fællesskab, hvis det er et issue.

  Hvis I vil læse mere om reglerne for køre- og hviletid kan I finde den fulde forklaring på dette link Køre – og hviletidsregler

  Busser i Danmark skal synes hvert år.

  Copenhagen Partybus har en fast servicepartner, der sørger for, at busserne hele tiden lever op til den sikkerhed, der kræves, når man har med tunge køretøjer at gøre.

  Det er vigtigt både for kundernes sikkerhed og andre trafikanter.

  Af en eller anden helt mærkværdig grund, er der nogle af vores gæster, der synes, det er sjovt at tage vores nød hamrer, når de forlader bussen.

  Det er vi selvfølgelig ret kede af fordi, det kan være afgørende for sikkerheden for de næste kunder, der skal køre med bussen.

  Vi sørger for at købe ekstra, så sikkerheden er i top, når I skal køres.

  Vi glæder os så meget til at feste med jer!

  Vores dygtige personale står klar til at servicere jer, så transporten bliver en oplevelse.