CP

Fremragende • 4.8

Trustpilot

Underholdning til Børnefødselsdag

Copenhagen partybus

få en uforglemmelig Børnefødselsdag

Copenhagen Partybus

Er du løbet tør for ideer til din opkommende børnefødselsdag?
 
Hold en anderledes og spændende børnefødselsdag med en partybus fra Copenhagen Partybus. Med sodavand, popcorn og sikker transport rundt i København er det den perfekte underholdning til børn og unge teenagere.
 
Brug bussen som en sjov og sikker måde at transportere børnene fra skole og til fødselsdags lokationen eller som et sjovt indslag midt på dagen, for at brænde masser af energi af og give alle deltagere en unik oplevelse.
 
Der vil altid planlægges en strategisk pause halvvejs på turen, men skulle det blive nødvendigt inden eller efter det, finder vores kompetente chauffører ud af det.

Anderledes børnefødselsdag

Ønsker du at skabe en unik og anderledes oplevelse til dit barns fødselsdag? Så er en partybus fra Copenhagen Partybus det perfekte valg. Med en festlig atmosfære og masser af underholdning på hjul, vil børnene få en uforglemmelig dag. Uanset børnenes alder, kan playlisten justeres efter ønske, for at dagen kan blive en kæmpe succes.
 
Brug bussen som en start eller afslutning på en god og underholdende børnefødselsdag. Skal børnene hentes fra restaurant eller på hjemmeadressen? Ingen problemer, vi henter eller bringer de glade gæster til deres næste destination.
 
Med en partybus er der fra start til slut dømt god stemning og samvær. Giv det som en overraskelse eller planlæg temaet op omkring festen. Det er kun fantasien der sætter grænser for en partybus børnefødselsdag.

Dansefest på hjul

Med en partybus kan du arrangere en ægte dansefest på hjul. Børnene kan danse og synge med til deres yndlingsmusik, mens de kører rundt i København eller på store dele af Sjælland. Det er en sjov og energisk måde at fejre fødselsdagen på, som vil skabe glæde og begejstring hos alle deltagerne.
Med en partybus kan der holdes en fødselsdagsfest fyldt med dans og store grin. Det vil med garanti være en oplevelse de ikke glemmer med det samme. Hvem kan sige de har været ude og køre med partybus og danset løs i 2 timer?
 
Partybussen er ikke stedet for stopdans, for med partybus stopper festen ikke før bussen stopper!

Hvad får man med i børnefødselsdagsbussen?

Når du lejer en fødselsdagsbus fra Copenhagen Partybus, er der flere ting inkluderet for at sikre en fantastisk oplevelse. Der vil være sodavand og popcorn til rådighed, så børnene kan nyde en forfriskning undervejs. Derudover er der plads til mange børn i bussen, og det kræver kun, at der er minimum en voksen til stede for at sikre deres sikkerhed og trivsel.
 
Partybussen er udstyret med lys, musik, siddepladser i den ene ende og bar til snacks og sodavand i den anden. Skal festen spices endnu mere op, kan røgkanonen tages i brug. 
Af andre sikkerhedsmæssige årsager vil en fra Copenhagen Partybuses personale være med i bussen og stå bag baren og fungere som både DJ og bartender, samt servicere efter behov.
 
Så hvorfor ikke gøre din næste børnefødselsdag ekstra speciel med en partybus? Det er en sjov og anderledes måde at fejre på, som vil skabe minder for livet, samt være en bekvem og nem måde, at sikre underholdning i flere timer.

Hvad siger vores kunder

Dakke dak!
Vi var med bussen i 2 timer fra Ballerup ind til Nytorv - og det var en fremragende oplevelse. Vi var bekymret for at vi skulle hentes i en skraldet bybus - men det viste sig at være en limo-bus med lædersæder, dance floor, bar med tender og bas-arm. Kæmpe skud herfra. Helt ideelt som både transport og fest i én.
Topklasse Firmaarrangement
Vi havde booket copenhagen partybus til i firmaevent og det er vi glade for, at vi gjorde! Alt spillede, de kom til tiden, kørte behageligt og god service undervejs! Vi er meget glade og skal helt klar ombord igen!
Super god service
Super god service, meget i mødekommende på specielle ønsker. Søde medarbejdere i bussen, var tryg ved at sende de unge mennesker afsted. Lækker fest bus, og godt med en bar tjener i bussen. Kan klart anbefales alle pengene værd. Super service, da jeg blev ringet op bagefter, med en status om hvordan turen var gået. Tak for det.

Bliv ringet op


  Partybus

  Praktiske forhold

  Vi forpligter til altid at instruere vores kunder om sikkerheden på bussen, og forventer at I er indforstået med sikkerheden ombord.

  Det er muligt at finde sikkerheds-plancher i bussen, der beskriver alt om nødudgange, nødhamre, ildslukker mm.

  Copenhagen Partybus sørger for at lave kørselsplanlægningen således, at chaufførerne kan overholde deres køre-og hviletid.

  Hvis I lejer bussen i flere timer, så skal der tages højde for i planlægningen, at chaufføren skal holde 45 minutters pause efter 4,5 timers kørsel.

  Alt det planlægger vi i fællesskab, hvis det er et issue.

  Hvis I vil læse mere om reglerne for køre- og hviletid kan I finde den fulde forklaring på dette link Køre – og hviletidsregler

  Busser i Danmark skal synes hvert år.

  Copenhagen Partybus har en fast servicepartner, der sørger for, at busserne hele tiden lever op til den sikkerhed, der kræves, når man har med tunge køretøjer at gøre.

  Det er vigtigt både for kundernes sikkerhed og andre trafikanter.

  Af en eller anden helt mærkværdig grund, er der nogle af vores gæster, der synes, det er sjovt at tage vores nød hamrer, når de forlader bussen.

  Det er vi selvfølgelig ret kede af fordi, det kan være afgørende for sikkerheden for de næste kunder, der skal køre med bussen.

  Vi sørger for at købe ekstra, så sikkerheden er i top, når I skal køres.

  Vi glæder os så meget til at feste med jer!

  Vores dygtige personale står klar til at servicere jer, så transporten bliver en oplevelse.

  Book nu

  Dato(Påkrævet)