CP

Fremragende • 4.8

Trustpilot

Underholdning til 20-års fødselsdag

Copenhagen partybus

20 år? Det Skal Fejres!

Copenhagen Partybus

Det ikke hver dag man fylder rundt, og det kun en gang man fylder 20 år!
Så hvordan fejre man så sin 20 års på bedste manér? Det gør man selvfølgelig med en Partybus.
 
Vores partybusser er udstyret med alt, hvad hjertet begærer for den ultimative fest: avanceret lysshow, et lydsystem som brager der ud af, en røgmaskine og endda et dansegulv! Forestil dig at cruise gennem byens gader, mens du rammer floor, danser og fester med dine bedste venner. Vi sørger for, at din 20-års fødselsdag bliver en oplevelse udover det sædvanlige, fuld af sjov, musik og uforglemmelige øjeblikke.
 
At træde ind i en af vores busser er som at træde ind i en anden verden, hvor festen starter det øjeblik, dørene lukkes op. Vores busser er designet til at skabe den perfekte atmosfære for en 20-års fødselsdagsfest. Med et topmoderne lydsystem og en indbydende indretning er hver bus en mobil festlokale, klar til at tage dig og dine venner med på en uforglemmelig rejse gennem byens gader.

Skab den aften du ønsker

Hos Copenhagen Partybus kan vi skabe den aften, du ønsker, og som du fortjener.
Det din fødselsdag så det er dig der er bossen, vi vil nemlig i samarbejde med dig planlægge ruten, tidsplanen, musikken og meget mere.
Vil du krydse byens ikoniske lokationer, eller har du specielle steder, der betyder noget særligt for dig og dine venner? Fortæl os om dine favoritsteder i byen, og vi planlægger en rute, der passer perfekt til din fest. Og hvad med tidsplanen? Det er op til dig, hvor længe festen skal vare.
 
Musikken er hjertet af enhver fest. Så vil du have en  DJ til at pumpe musik gennem hele turen og skabe den perfekte stemning? Eller foretrækker du bare at tilslutte din telefon til vores højtalere og selv styre playlisten? Uanset dit valg, sørger vi for, at musikken er præcis, som du ønsker den.
 
Vi ved, at drinks også er en vigtig del af festen, derfor tilbyder vi en unik løsning: Du medbringer dine yndlingsdrikke, og så kan vores bartender sørger for at blande og lave de drinks du ønsker. Forestil dig at nyde dine foretrukne drinks, mixet og serveret af en bartender, mens du fejrer din fødselsdags fest kørende gennem byen.
partybus

En aften du aldrig glemmer

En aften med Copenhagen Partybus er en aften du aldrig glemmer, eller… Hvis du ikke kan huske den, er det måske også en succes? 😉
Men uanset om du kan huske det eller ej, er det vores mission at skabe en mindeværdig aften, som der bliver talt om længe efter. 
 
Når du træder ind i Copenhagen Partybus, starter en rejse fyldt med latter, dans og festlige øjeblikke. Hver tur er en unik oplevelse, skræddersyet til at fejre dig og dine gæster. Vi stræber efter at gøre hver fest til noget ganske særligt, et eventyr, som du vil huske og værdsætte. Uanset om det er den pulserende musik, der fylder luften, de blændende lys, der skaber en feststemning, eller den glæde og spænding, som kun en tur med Copenhagen Partybus kan frembringe, garanterer vi en aften, der overgår alle forventninger.
 
Vi er ikke kun eksperter i at køre busser gennem byen, vi er eksperter i at skabe gode minder. Så når du søger en aften, der er både sjov, festlig og sikker, er Copenhagen Partybus det perfekte valg.

Hvad siger vores kunder

Dakke dak!
Vi var med bussen i 2 timer fra Ballerup ind til Nytorv - og det var en fremragende oplevelse. Vi var bekymret for at vi skulle hentes i en skraldet bybus - men det viste sig at være en limo-bus med lædersæder, dance floor, bar med tender og bas-arm. Kæmpe skud herfra. Helt ideelt som både transport og fest i én.
Topklasse Firmaarrangement
Vi havde booket copenhagen partybus til i firmaevent og det er vi glade for, at vi gjorde! Alt spillede, de kom til tiden, kørte behageligt og god service undervejs! Vi er meget glade og skal helt klar ombord igen!
Super god service
Super god service, meget i mødekommende på specielle ønsker. Søde medarbejdere i bussen, var tryg ved at sende de unge mennesker afsted. Lækker fest bus, og godt med en bar tjener i bussen. Kan klart anbefales alle pengene værd. Super service, da jeg blev ringet op bagefter, med en status om hvordan turen var gået. Tak for det.
Bliv ringet op


  Partybus

  Praktiske forhold

  Vi forpligter til altid at instruere vores kunder om sikkerheden på bussen, og forventer at I er indforstået med sikkerheden ombord.

  Det er muligt at finde sikkerheds-plancher i bussen, der beskriver alt om nødudgange, nødhamre, ildslukker mm.

  Copenhagen Partybus sørger for at lave kørselsplanlægningen således, at chaufførerne kan overholde deres køre-og hviletid.

  Hvis I lejer bussen i flere timer, så skal der tages højde for i planlægningen, at chaufføren skal holde 45 minutters pause efter 4,5 timers kørsel.

  Alt det planlægger vi i fællesskab, hvis det er et issue.

  Hvis I vil læse mere om reglerne for køre- og hviletid kan I finde den fulde forklaring på dette link Køre – og hviletidsregler

  Busser i Danmark skal synes hvert år.

  Copenhagen Partybus har en fast servicepartner, der sørger for, at busserne hele tiden lever op til den sikkerhed, der kræves, når man har med tunge køretøjer at gøre.

  Det er vigtigt både for kundernes sikkerhed og andre trafikanter.

  Af en eller anden helt mærkværdig grund, er der nogle af vores gæster, der synes, det er sjovt at tage vores nød hamrer, når de forlader bussen.

  Det er vi selvfølgelig ret kede af fordi, det kan være afgørende for sikkerheden for de næste kunder, der skal køre med bussen.

  Vi sørger for at købe ekstra, så sikkerheden er i top, når I skal køres.

  Vi glæder os så meget til at feste med jer!

  Vores dygtige personale står klar til at servicere jer, så transporten bliver en oplevelse.

  Book nu

  Dato(Påkrævet)