Vilkår og handelsbetingelser

Vilkår og handelsbetingelser

1. Kunden er indforstået med at de ydelser Copenhagen Partybus leverer, udelukkende dækker de ydelser der fremkommer på fremsendte faktura.

2. Tilbud
2.1 Har Copenhagen Partybus afgivet tilbud på ydelser, er tilbuddet gældende såfremt bussen er ledig på det pågældende tidspunkt, når tilbuddet bekræftes.
2.2 Såfremt den i tilbuddets angivne leveringstid ikke kan opretholdes grundet andre tilkomne ordrer, kan der tilbydes en anden dato eller tidspunkt for ydelsen. Såfremt der ikke nås til enighed forbeholder Copenhagen Partybus sig ret til helt, eller delvist at fratræde tilbuddet.
2.3 Har Copenhagen Partybus afgivet tilbud, er Copenhagen Partybus ikke bundet af tilbuddet, før der er afgivet skriftlig bekræftelse på dette.

3. Købers betalingsbetingelser
3.1 Ved bestilling af Copenhagen Partybus erlægges 25% af aftalens fulde beløb.
3.2 Den resterende rate på 75% af det fulde beløb skal være indbetalt senest 14 dage inden turens afvikling.

4. Ikke rettidig betaling
4.1 Såfremt køber ikke overholder ovenstående betalingsbetingelser anser Copenhagen Partybus aftalen for ophævet.

5. Købers ophævelsesbeføjelser
5.1 Ved aflysning fra købers side tilbagebetales depositum ikke.
5.2 Ved aflysning mindre end 14 dage før kørslen skal beløbet for kørslen betales fuldt ud.

6. Levering
6.1 Ved bestilling af Copenhagen Partybus oplyses henholdsvis en start og slut adresse, adresserne er bindende og kan ikke umiddelbart ændres.
6.2 Copenhagen Partybus tager forbehold for driftsstop, har bussen tekniske problemer der bevirker aflysning fra Copenhagen Partybus’ side tilbagebetales det fulde beløb køber har erlagt.
6.3 Copenhagen Partybus tager forbehold for vejrforhold, det er til enhver tid Copenhagen Partybus der vurderer om udkørsel anses for værende forsvarligt. Hvis vejrforhold bevirker aflysning fra Copenhagen Partybus’ side tilbagebetales det fulde beløb køber har erlagt.

7. Specielle forhold
7.1 Ved beskadigelse af bus eller bussens inventar fra købers side hæfter køber for det fulde beløb.
7.2 Ved opkast eller lignende opkræves DKKR 1.000,-
7.3 Ting der bortkommer eller beskadiges i bussen erstattes ikke.
7.4 For personer under 18 år serveres udelukkende alkoholfri drikke.
7.5 Såfremt der medbringes og opsættes udsmykning i bussen skal dette fjernes af kunden, inden turens afslutning. Såfremt dette ikke sker forbeholder Copenhagen Partybus sig retten til at opkræve DKKR 500,00 for ekstra rengøring.

Vores største ønske er, at give jer en rigtig god oplevelse. Vi har ikke mange regler men, der er få. I må ikke ryge eller tage stoffer i partybussen.
Overholdes denne regel ikke, ser vi os nødsaget til at stoppe festen.

Hvad siger vores kunder

Dakke dak!
Vi var med bussen i 2 timer fra Ballerup ind til Nytorv - og det var en fremragende oplevelse. Vi var bekymret for at vi skulle hentes i en skraldet bybus - men det viste sig at være en limo-bus med lædersæder, dance floor, bar med tender og bas-arm. Kæmpe skud herfra. Helt ideelt som både transport og fest i én.
Topklasse Firmaarrangement
Vi havde booket copenhagen partybus til i firmaevent og det er vi glade for, at vi gjorde! Alt spillede, de kom til tiden, kørte behageligt og god service undervejs! Vi er meget glade og skal helt klar ombord igen!
Super god service
Super god service, meget i mødekommende på specielle ønsker. Søde medarbejdere i bussen, var tryg ved at sende de unge mennesker afsted. Lækker fest bus, og godt med en bar tjener i bussen. Kan klart anbefales alle pengene værd. Super service, da jeg blev ringet op bagefter, med en status om hvordan turen var gået. Tak for det.

Spørgsmål?


  Partybus

  Praktiske forhold

  Vi forpligter til altid at instruere vores kunder om sikkerheden på bussen, og forventer at I er indforstået med sikkerheden ombord.

  Det er muligt at finde sikkerheds-plancher i bussen, der beskriver alt om nødudgange, nødhamre, ildslukker mm.

  Copenhagen Partybus sørger for at lave kørselsplanlægningen således, at chaufførerne kan overholde deres køre-og hviletid.

  Hvis I lejer bussen i flere timer, så skal der tages højde for i planlægningen, at chaufføren skal holde 45 minutters pause efter 4,5 timers kørsel.

  Alt det planlægger vi i fællesskab, hvis det er et issue.

  Hvis I vil læse mere om reglerne for køre- og hviletid kan I finde den fulde forklaring på dette link Køre – og hviletidsregler

  Busser i Danmark skal synes hvert år.

  Copenhagen Partybus har en fast servicepartner, der sørger for, at busserne hele tiden lever op til den sikkerhed, der kræves, når man har med tunge køretøjer at gøre.

  Det er vigtigt både for kundernes sikkerhed og andre trafikanter.

  Af en eller anden helt mærkværdig grund, er der nogle af vores gæster, der synes, det er sjovt at tage vores nød hamrer, når de forlader bussen.

  Det er vi selvfølgelig ret kede af fordi, det kan være afgørende for sikkerheden for de næste kunder, der skal køre med bussen.

  Vi sørger for at købe ekstra, så sikkerheden er i top, når I skal køres.

  Vi glæder os så meget til at feste med jer!

  Vores dygtige personale står klar til at servicere jer, så transporten bliver en oplevelse.