CP

Fremragende • 4.8

Trustpilot

Underholdning til polterabend

Copenhagen partybus

få en uforglemmelig polterabend

Copenhagen Partybus

Hvis du skal sørge for en god fest, så er partybus altid en fed ide. Du kan være sikker på han/hun får et lækkert højdepunkt til sin polterabend. Vi har 3 af de bedste partybusser i Københavnsområdet. Derfor er vi sikre på det bliver en aften i ikke glemmer. Lige fra bar til røgmaskinen i bussen, skaber vi en festlig stemning til alles behov.

Der er mange forskellige måder at bruge en partybus på. Der er mulighed for at tage festen videre i bussen mens vi kører jer fra lokation til lokation. Vi har udstyret vores busser med dansegulv, bar, egen bartender polestænger, røgmaskiner, lys og lyd, så i får den bedste tur i kunne tænke jer. 

Vi har før kørt til polterabend fester, årets firmafest, særlige kundearrangementer, bryllupper der bliver startet med et bang og mange andre seværdigheder. Det bliver med sikkerhed en tur I ikke glemmer. Hvis du gerne vil se flere billeder fra årets fester kan du se mere på vores billedgallerier her.

Hvad får man med i en partybus?

En partybus til polterabend er en sjov og unik måde at fejre den kommende store dag på. Med en partybus har man mulighed for at kombinere transporten til og fra polterabend festen med en fest på hjul. Man kan invitere en stor gruppe af venner og familie med på en køretur, der bliver husket for evigt.

Partybussen er udstyret med alle de nødvendige faciliteter til en sjov fest, herunder musikanlæg, lysshow og bar. Vores partybusser har også muligheden for at have musik fra DJ, samt bartender der hjælper til med altid at have jeres glas fyldt op.

At vælge en partybus til polterabend giver mulighed for at slippe afsted fra det daglige liv og nyde en aften fuld af fest, musik og hygge sammen med nære venner og familie. Det er også en god mulighed for at undgå at skulle tænke på kørsel til og fra festen, så man kan fokusere på at have det sjovt.

En Unik oplevelse med partybus

En partybus til polterabend en unik og underholdende måde at fejre en særlig lejlighed på, og man kan være sikker på, at det bliver en fest, ingen gæster vil glemme. Så hvis du vil give den kommende brud eller gom en særlig oplevelse på deres polterabend, overvej at leje en af vores partybusser.

Billig party bus hvis i er flere

Det at leje en partybus til polterabend har også en praktisk side, da man slipper for at skulle bekymre sig om at få alle gæsterne til og fra festen på en sikker og sjov måde. Vores partybusser er udstyret med sikkerhedsudstyr, så du kan føle sig tryg og sikker under køreturen.

Det er også værd at bemærke, at leje af en partybus til polterabend kan være en økonomisk fordel, da du slipper for at bekymre dig om en lang række udgifter, såsom parkering. 

Desuden kan man samarbejde med venner og familie om at betale for partybussen, hvilket kan gøre det til en billigere løsning end at leje en separat bil til hver enkelt person.

Hvad siger vores kunder

Dakke dak!
Vi var med bussen i 2 timer fra Ballerup ind til Nytorv - og det var en fremragende oplevelse. Vi var bekymret for at vi skulle hentes i en skraldet bybus - men det viste sig at være en limo-bus med lædersæder, dance floor, bar med tender og bas-arm. Kæmpe skud herfra. Helt ideelt som både transport og fest i én.
Topklasse Firmaarrangement
Vi havde booket copenhagen partybus til i firmaevent og det er vi glade for, at vi gjorde! Alt spillede, de kom til tiden, kørte behageligt og god service undervejs! Vi er meget glade og skal helt klar ombord igen!
Super god service
Super god service, meget i mødekommende på specielle ønsker. Søde medarbejdere i bussen, var tryg ved at sende de unge mennesker afsted. Lækker fest bus, og godt med en bar tjener i bussen. Kan klart anbefales alle pengene værd. Super service, da jeg blev ringet op bagefter, med en status om hvordan turen var gået. Tak for det.

Bliv ringet op


  Partybus

  Praktiske forhold

  Vi forpligter til altid at instruere vores kunder om sikkerheden på bussen, og forventer at I er indforstået med sikkerheden ombord.

  Det er muligt at finde sikkerheds-plancher i bussen, der beskriver alt om nødudgange, nødhamre, ildslukker mm.

  Copenhagen Partybus sørger for at lave kørselsplanlægningen således, at chaufførerne kan overholde deres køre-og hviletid.

  Hvis I lejer bussen i flere timer, så skal der tages højde for i planlægningen, at chaufføren skal holde 45 minutters pause efter 4,5 timers kørsel.

  Alt det planlægger vi i fællesskab, hvis det er et issue.

  Hvis I vil læse mere om reglerne for køre- og hviletid kan I finde den fulde forklaring på dette link Køre – og hviletidsregler

  Busser i Danmark skal synes hvert år.

  Copenhagen Partybus har en fast servicepartner, der sørger for, at busserne hele tiden lever op til den sikkerhed, der kræves, når man har med tunge køretøjer at gøre.

  Det er vigtigt både for kundernes sikkerhed og andre trafikanter.

  Af en eller anden helt mærkværdig grund, er der nogle af vores gæster, der synes, det er sjovt at tage vores nød hamrer, når de forlader bussen.

  Det er vi selvfølgelig ret kede af fordi, det kan være afgørende for sikkerheden for de næste kunder, der skal køre med bussen.

  Vi sørger for at købe ekstra, så sikkerheden er i top, når I skal køres.

  Vi glæder os så meget til at feste med jer!

  Vores dygtige personale står klar til at servicere jer, så transporten bliver en oplevelse.

  Book nu

  Dato(Påkrævet)