CP

Fremragende • 4.8

Trustpilot

Underholdning til fødselsdag

Copenhagen partybus

få en uforglemmelig fødselsdag

Copenhagen Partybus

Copenhagen Partybus tilbyder en unik og uforglemmelig oplevelse for en fødselsdag i København. Med topmoderne lyd- og lysudstyr skaber de en festlig atmosfære og sikrer en sikker og underholdende festoplevelse.
 
Busserne kan transportere op til 50 personer, selvom vi dog mener, at de bedste busfester ligger på omkring 40 personer. Skal du holde en fødselsdag der kræver mere end 50 personer har vi en bus til flere.

Sæt fødselsdagen igang eller afslut med et brag!

Copenhagen Partybus er det perfekte valg, når du ønsker at gøre din fødselsdag til noget helt særligt. Med vores luksuriøse busser kan du ikke bare transportere dig og dine gæster til eller fra feststedet, restauranten eller udvalgt adresse. Du kan faktisk holde gang i eller starte festen med en fed aktivitet.
 
Vores busser er udstyret med kvalitets lyd- og lysudstyr, der skaber en festlig atmosfære fra det øjeblik, I træder ind i bussen.
 
Med et topmoderne lydanlæg kan du afspille din egen musik og oprette din egen playliste på Spotify, så du kan synge med på dine yndlingssange. Vores LED-lyssystem skaber en levende og farverig stemning, der får alle i festhumør.

Sikkerhed og komfort i højsædet

Vi går højt op i sikkerhed og komfort. Vores busser er moderne og bliver regelmæssigt vedligeholdt for at sikre høj sikkerhed og pålidelighed. Der er behagelige siddepladser og klimakontrol i bussen, så du og dine gæster kan nyde turen i fuldt ud.
 
Vores team hos Copenhagen Partybus er dedikeret til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster. Vi ved, at din fødselsdag er en særlig begivenhed, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at den bliver en succes.
 
Så hvis du leder efter en måde at gøre din fødselsdag ekstra festlig og mindeværdig på, er Copenhagen Partybus det perfekte valg.
Partybus til bryllup
Partybus

Inkluderet i partybus prisen

Når du vælger Copenhagen Partybus til din fødselsdagsfest, kan du forvente en pris, der inkluderer bus, chauffør, personale bag baren, affaldshåndtering og rengøring efter forventet tilsmudsning.
 
Vi hjælper med musikvalg, ruteplanlægning og skræddersyr en oplevelse, der passer til dine specifikke behov. Vores erfarne chauffører er professionelt uddannede og kender København ud og ind, så du kan slappe af og nyde festen, velvidende at du er i gode hænder.
 
Vores eksklusive partybusser tilbyder luksuriøse og festlige rammer med lysshow, røgkanon, bar med personale, sofalounge og dansegulv. Så mangler der bare festglade mennesker og så har du cocktailen til en fantastisk fødselsdags fest.
 
Du skal blot medbringe dit fantastiske festhumør og det udvalg af drikkevarer dig og dine gæster vil slukke tørsten med, så sørger vi for resten.

Skal du have den fedeste fødselsdagsaktivitet?

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder med partybusserne, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi står altid klar på at fejrer alle aldre med en fest på hjul.
 
Kontakt os i dag for at få mere information og bestil din uforglemmelige oplevelse. Vi glæder os til at være en del af din fødselsdagsfest og skabe en festlig stemning ombord på vores busser!

Hvad siger vores kunder

Dakke dak!
Vi var med bussen i 2 timer fra Ballerup ind til Nytorv - og det var en fremragende oplevelse. Vi var bekymret for at vi skulle hentes i en skraldet bybus - men det viste sig at være en limo-bus med lædersæder, dance floor, bar med tender og bas-arm. Kæmpe skud herfra. Helt ideelt som både transport og fest i én.
Topklasse Firmaarrangement
Vi havde booket copenhagen partybus til i firmaevent og det er vi glade for, at vi gjorde! Alt spillede, de kom til tiden, kørte behageligt og god service undervejs! Vi er meget glade og skal helt klar ombord igen!
Super god service
Super god service, meget i mødekommende på specielle ønsker. Søde medarbejdere i bussen, var tryg ved at sende de unge mennesker afsted. Lækker fest bus, og godt med en bar tjener i bussen. Kan klart anbefales alle pengene værd. Super service, da jeg blev ringet op bagefter, med en status om hvordan turen var gået. Tak for det.

Bliv ringet op


  Partybus

  Praktiske forhold

  Vi forpligter til altid at instruere vores kunder om sikkerheden på bussen, og forventer at I er indforstået med sikkerheden ombord.

  Det er muligt at finde sikkerheds-plancher i bussen, der beskriver alt om nødudgange, nødhamre, ildslukker mm.

  Copenhagen Partybus sørger for at lave kørselsplanlægningen således, at chaufførerne kan overholde deres køre-og hviletid.

  Hvis I lejer bussen i flere timer, så skal der tages højde for i planlægningen, at chaufføren skal holde 45 minutters pause efter 4,5 timers kørsel.

  Alt det planlægger vi i fællesskab, hvis det er et issue.

  Hvis I vil læse mere om reglerne for køre- og hviletid kan I finde den fulde forklaring på dette link Køre – og hviletidsregler

  Busser i Danmark skal synes hvert år.

  Copenhagen Partybus har en fast servicepartner, der sørger for, at busserne hele tiden lever op til den sikkerhed, der kræves, når man har med tunge køretøjer at gøre.

  Det er vigtigt både for kundernes sikkerhed og andre trafikanter.

  Af en eller anden helt mærkværdig grund, er der nogle af vores gæster, der synes, det er sjovt at tage vores nød hamrer, når de forlader bussen.

  Det er vi selvfølgelig ret kede af fordi, det kan være afgørende for sikkerheden for de næste kunder, der skal køre med bussen.

  Vi sørger for at købe ekstra, så sikkerheden er i top, når I skal køres.

  Vi glæder os så meget til at feste med jer!

  Vores dygtige personale står klar til at servicere jer, så transporten bliver en oplevelse.

  Book nu

  Dato(Påkrævet)