CP

Fremragende • 4.8

Trustpilot

Underholdning til 40-års fødselsdag

Copenhagen partybus

40, Frisk og Festklar

Copenhagen Partybus

Gør din 40 års fødselsdag den mest fabelagtige fødselsdag hidtil, med Copenhagen Partybus
Hiv fat i alle de gamle venner, tag noget pænt tøj på, køb jeres yndlings drikkevare og kør gennem byen i stil, i Danmarks fedeste partybus. Din 40 års fødselsdagsfest er nemlig den perfekte anledning til at samle alle vennerne, og skabe den mest mindeværdige aften. Vores partybusser er indrettet med en komfortabel hesteskoformet sofalounge, virkelig lækkert lydsystem, stemningsgivne lysshow, røgmaskine, en bar og ikke mindst et fuldt ud dansegulv.
 
Forestil dig at tage en tur ned ad memory lane, mens byens lys passerer forbi, og musikken fra tidligere årtier bringer minderne tilbage. Vores lydsystem sikrer, at dine favoritsange fra de sidste fire årtier lyder lige så godt, som da du hørte dem første gang. Med et mix af nostalgi og nutidig feststemning, sørger vi for, at din 40-års fødselsdag bliver en begivenhed, som både hylder fortiden og byder fremtiden velkommen.
 
Book din partybus allerede i dag og garanter dig selv den mest stilfulde samt mindeværdige måde at fejre fire årtier.

skræddersy din tur

På din 40-års dag er det dig, der styrer skibet, og Copenhagen Partybus giver dig friheden til fuldt ud at skræddersy din fejring, så den bliver præcis, som du drømmer om. Denne dag handler om at fejre dig og den rejse, du har været på. Ønsker du at genopleve steder fra din ungdom, der vækker minder om gamle dage? Eller måske vil du udforske nye, spændende områder af byen, som du endnu ikke har oplevet? Vi er her for at tilpasse ruten præcis efter dine ønsker, så du kan genopleve fortiden eller skabe nye minder.
 
Når det kommer til musikken, er mulighederne uendelige. Om du ønsker en DJ til at tage dig og dine gæster med på en musikalsk rejse gennem årtierne, eller om du foretrækker at tilslutte din telefon, er helt op til dig.
 
Drikkevarerne – er en afgørende del for enhver fest. Hos Copenhagen Partybus er det dig selv som skal stå for at medbringe dine egne favoritdrikke. Vores dygtige bartender står til gengæld klar til at hælde dine shots op, og forvandle dem til imponerende drinks.
partybus

Sikkerhed og Komfort

Hos Copenhagen Partybus går vi op i sikkerhed, så selvom der også skal være plads til sjov og ballede, går vi ikke på kompromis med sikkerheden.
 
Vores busser er moderne og vedligeholdes regelmæssigt. Vores chauffører er erfarne og kyndige, som kender byen som deres egen baglomme, hvilket sikrer en behagelig tur gennem byen. Denne kombination af sjov og sikkerhed betyder, at du kan nyde din fejring uden bekymringer.
 
Vi tager os af de praktiske detaljer, så du kan koncentrere dig om at fejre denne særlige dag i dit liv. Fejringen af din 40-års fødselsdag med Copenhagen Partybus er ikke bare en aften ude. Det er en hyldest til livet, hvor du kan slappe af, og fejre aftenen bekymringsfrit med dem, der betyder mest.

Hvad siger vores kunder

Dakke dak!
Vi var med bussen i 2 timer fra Ballerup ind til Nytorv - og det var en fremragende oplevelse. Vi var bekymret for at vi skulle hentes i en skraldet bybus - men det viste sig at være en limo-bus med lædersæder, dance floor, bar med tender og bas-arm. Kæmpe skud herfra. Helt ideelt som både transport og fest i én.
Topklasse Firmaarrangement
Vi havde booket copenhagen partybus til i firmaevent og det er vi glade for, at vi gjorde! Alt spillede, de kom til tiden, kørte behageligt og god service undervejs! Vi er meget glade og skal helt klar ombord igen!
Super god service
Super god service, meget i mødekommende på specielle ønsker. Søde medarbejdere i bussen, var tryg ved at sende de unge mennesker afsted. Lækker fest bus, og godt med en bar tjener i bussen. Kan klart anbefales alle pengene værd. Super service, da jeg blev ringet op bagefter, med en status om hvordan turen var gået. Tak for det.
Bliv ringet op


  Partybus

  Praktiske forhold

  Vi forpligter til altid at instruere vores kunder om sikkerheden på bussen, og forventer at I er indforstået med sikkerheden ombord.

  Det er muligt at finde sikkerheds-plancher i bussen, der beskriver alt om nødudgange, nødhamre, ildslukker mm.

  Copenhagen Partybus sørger for at lave kørselsplanlægningen således, at chaufførerne kan overholde deres køre-og hviletid.

  Hvis I lejer bussen i flere timer, så skal der tages højde for i planlægningen, at chaufføren skal holde 45 minutters pause efter 4,5 timers kørsel.

  Alt det planlægger vi i fællesskab, hvis det er et issue.

  Hvis I vil læse mere om reglerne for køre- og hviletid kan I finde den fulde forklaring på dette link Køre – og hviletidsregler

  Busser i Danmark skal synes hvert år.

  Copenhagen Partybus har en fast servicepartner, der sørger for, at busserne hele tiden lever op til den sikkerhed, der kræves, når man har med tunge køretøjer at gøre.

  Det er vigtigt både for kundernes sikkerhed og andre trafikanter.

  Af en eller anden helt mærkværdig grund, er der nogle af vores gæster, der synes, det er sjovt at tage vores nød hamrer, når de forlader bussen.

  Det er vi selvfølgelig ret kede af fordi, det kan være afgørende for sikkerheden for de næste kunder, der skal køre med bussen.

  Vi sørger for at købe ekstra, så sikkerheden er i top, når I skal køres.

  Vi glæder os så meget til at feste med jer!

  Vores dygtige personale står klar til at servicere jer, så transporten bliver en oplevelse.

  Book nu

  Dato(Påkrævet)